לאחר משחק מותח בין שתי הקבוצות, הצהובים לקחו את הכרטיס אל רבע גמר גביע המדינה לאחר 2:3. שערים של טל בן חיים ובלקמן מפנדלים, ושער עצמי של קפילוטו גברו על השערים של חנן ממן ואלון תורג'מן.
משחק מותח התרחש לו באצטדיון סמי עופר (אמש, שלישי). הכול התחיל כבר בדקה ה-5 עם שערו של השחקן המצטיין של החיפאים חננן ממן עם שערו 8 בכל המסגרות ולאחר לחץ על החבורה של סילבס המכבים הצליחו לעשות מהפך מהיר ל-1:2 כבר בדקה ה-12.

הקהל האדום פחות אהב את מה שראה (מתוך דף הפייסבוק הרשמי של הפועל חיפה בכדורגל)
השוער של המתארחת דניאל טננבאום, היה בהופעה נהדרת למרות שתי השערים שספג. עשה מספר עצירות מדהימות בדקות האחרונות של המשחק המלהיב. אמר בראיון לאתר "וואן": "עשיתי מה שצריך כדי לעזור לקבוצה לנצח... זה היה כיף לאוהדים, לי קצת פחות כי קיבלתי שתי גולים, אבל בסוף עברנו". מאמן הצהובים דיבר על חלום הטראבל (להילחם על כל התארים) שזאת היה הפעם האחרונה שקבוצתו זכתה בתואר זה והחמיא לשוערו.
המאוכזב הגדול של הערב הוא עדן בן בסט, נכנס במחצית השנייה כדי לעשות שינוי, בדקה ה-93 כבש שער שניראה כי המשחק הולך להימשך להארכה. אך הקוון הרים דגלו והחלוץ הישראלי חגג מוקדם מידי. מאמנו, חיים סילבס, העביר ביקורת על השיפוט וכעס כי לאחר האכזבה בליגה (פלייאוף תחתון) גביע המדינה היה ההישג היחידי שקבוצתו יכולה הייתה לזכות בו. בזמן המשחק אוהדי הפועל חיפה דרשו ממאמנם את פיטוריו לאור התוצאות האחרונות, והדחת הקבוצה מגביע המדינה.
כותב הטור הנו סטודנט במכללת ספורט פאנל בקורס כתבי ספורט לפרטים על קורס כתבי ספורט לחץ כאן תגיות: #כתב_ספורט#כתב_ספורט#שדר_ספורט#שדר_ספורט#קורס_כתבי_ספורט#קורס_כתבי_ספורט#קורס_שדרי_ספורט#קורס_שדרי_ספורט#קורס_תקשורת_ספורט#קורס_תקשורת_ספורט#כדורגל#כדורגל#ספורט#ספורט#ליגת_העל#ליגת_העל#נדב_יעקבי#נדב_יעקבי#אורי_קופר#אורי_קופר#מנהלת_הליגות#מנהלת_הליגות#כדורסל#כדורסל#סקאוטינג#סקאוטינג#אנליסט_כדורגל#אנליסט_כדורגל#ניו_מדיה#ניו_מדיה#דוברות#דוברות#דיגיטל#דיגיטל#טניס#טניס#ערוץ_הספורט#ערוץ_הספורט#ONE#ONE#WALLA#WALLA#וואלה#וואלה#לימודים#לימודים#מכללה#מכללה#תקשורת#תקשורת#אצטדיון#אצטדיון
Comments